4 octombrie 2013

Casă de piatră familiei Vinczeffy!

Pe Lori şi Ionela i-am cunoscut în 2012 la evenimentul "Nunta noastră". Le-am dat atunci o carte de vizită. Ionela a fost cea care a luat cartea de vizită spunându-mi, uşor îngrijorată: "Avem nevoie de un maestru de ceremonii care să ştie şi limba maghiară. În cazul nostru este vorba despre o nuntă mixtă." Iar eu am răspuns: "Semmi baj. Tudok magyarul is!" Ne-am despărţit fără să stabilim vreo întâlnire. Peste câteva săptămâni, alt târg al organizatorilor de evenimente, acelaşi cuplu: Lori şi Ionela. De data aceasta nu a mai fost nevoie de carte de vizită. În câteva zile ne-am întâlnit. A fost cum se spune "prietenie la prima vedere". Lucru pentru care le mulţumesc. Un mare mulţumesc şi pentru încrederea acordată.  Lori şi Ionela s-au căsătorit pe 8 iunie 2013. Casă de piatră!

Pentru început vă introduc în atmosfera petrecerii graţie unui filmuleţ postat pe net de Tibi Pal! În curând vine şi videoclipul cap-coadă. Vizionare plăcută!   

Echipa "tehnică": Dj - Tiberiu Pal, Plusaudio
                          Foto - Florin M. Faur, ZoOom Studio
                          Video - Adrian Movilă, ZoOom Studio
                          MC / Staroste / Házigazda - Emil Sabău


Un comentariu:

jade spunea...

am luat cu mine câte un minut din fiecare dans magic la care am fost martor în acest sezon. Am pus mai apoi filmuleţele cap la cap şi a ieşit următorul clip plin de momente unice. inchirieri limuzine bucuresti